23. Taborniški feštival

Še čiso malo nas loči od največje taborniške akcije v Ljubljani, ki bo letos potekala v soboto, 13. aprila 2019, med 10. in 14. uro v parku Tivoli. Taborniki vseh starosti bomo uživali na poučnih, ustvarjalnih in športnih delavnicah, ki jih bodo vodili tako taborniki kot tudi zunanje organizacije, s katerimi taborniki že dolgo sodelujemo (gasilci, policisti, vojaki …).

V krojih se bomo zbrali pri Napoleonovem spomeniku pri Križankah ob 9.30, od koder se bomo peš odpravili proti Tivoliju. Povratek na zborno mesto je ob 14.20. Za vse tabornike z Iga bo zborno mesto na avtobusnem postajališu na Igu ob 9.15, od koder se bomo skupaj odpeljali do Ljubljane. Na dan feštivala Mestna občina Ljubjana omogoči vsem tabornikom brezplačen prevoz z javnim avtobusom, zato otroci s seboj ne potrebujejo urbane. Prav tako se bomo skupaj pripeljali nazaj na Ig, predvideno ob 15.00.

Otroci naj imajo s seboj taborniški kroj, rutko, malico in nekaj denarja za našitek ali sladoled.
Udeležba Taborniškega feštivala je brezplačna. Naročila za našitke, ki stanejo 2 evra, je potrebno predhodno oddati ob prijavi.
Rok prijav je v četrtek, 11. 4. 2019.

Prijave se zbirajo preko elektronske prijavnice v povezavi (tukaj).