Članarina

Letna članarina za letošnje leto znaša 50 EUR, podporna članarina pa 20 EUR. Članarino lahko poravnate preko položnice ali elektronskega bančništva. Plačilo članarine je predpogoj za sodelovanje na naših akcijah in vodovih srečanjih.

Lepo vas prosimo, da članarino poravnate do konca oktobra. Ob plačilu članarine uporabite naslednje podatke:

Društvo tabornikov rod Podkovanu krap
Pot k ribniku 20, 1000 Ljubljana
Številka računa: 0208-3001-4094-757 (pri NLB),
Sklic: 31102019
Namen: Članarina – Ime in priimek otroka

Plačana članarina vam omogoča tudi brezplačno prejemanje taborniške revije Tabor na dom. Do tega je upravičen vsak član, zato se zgodi, da nekatere družine dobivajo po dva ali več izvodov. Če želite prejemati le en izvod, nam to sporočite, mi pa jih bomo preusmerili v knjižnice enot OŠ Oskarja Kovačiča in OŠ Ig, lahko pa sporočite tudi lastno željo, kam naj jih preusmerimo. Tisti, ki ste to sporočili že lani, sporočite le v primeru spremembe.

Za tiste malo starejše tabornike in starše članov, pa je na voljo podporna članarina, ki predstavlja simbolično finančno podporo Društvu tabornikov rodu Podkovani krap v višini 20 EUR. Podporna članarina je prostovoljna.

1 Comment

  1. […] Prijavite se najkasneje do nedelje, 8. 12. 2019. Udeležba je mogoča le ob plačanem izletu in članarini ter ob oddani pristopni […]

Comments are closed.