Rodov piknik 2019

Leto je spet naokoli in bliža se zaključek naših celoletnih taborniških sestankov. Da se še zadnjič pred taborjenjem podružimo, vas Krapi vabimo na rodov piknik.

Piknik bo v nedeljo, 2. 6. 2018, ob 13h v Zgornjih Pirničah.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice (klikni tukaj). Prijave s plačilom zbiramo do 25. maja 2019. Denar prinesite vodniku na vodov sestanek. Več informacij v priponki (klikni tukaj).

Izlet GG na Lubnik

soboto, 25. 5. 2019, se bomo z GG-ji odpravili na izlet na Lubnik.

Vsi udeleženci se bomo ob 7.00 zbrali na železniški postaji Ljubljana (pod uro). V Ljubljano se bomo na isto mesto vrnili ob 17.00. Cena izleta je 8 EUR.

Več informacij in elektronska prijavnica na povezavi (klikni tukaj). V primeru slabega vremena se bomo na izlet odpravili v plezalni center Balvanija, kjer se bomo naučili nekaj osnov plezanja.

Sestanek za starše pred taborjenjem

Tabor se hitro bliža!

Da bodo udeleženci na taborjenju pripravljeni na vse in da boste starši imeli vse potrebne informacije glede bivanja v naravi, vas vabimo na sestanek za starše. Na voljo bosta dva sestanka. Staršem priporočamo udeležbo enega od sestankov.

Prvi sestanek bo na  Rakovniku v torek, 14. 5., ob 18:00 v naši sobici (Pot k ribniku 20) ali na Igu v ponedeljek, 20. 5., ob 17:00 v prostorih Osnovne šole Ig.

Taborjenje 2019

 Ali tudi tebi sončno vreme prebudi misel na taborjenje? Mi že nestrpno odštevamo mesece do taborjenja in te vabimo, da se nam pridružiš med 11. in 20. julijem v Krivoglavicah.

Prijavnico najdete tukaj. Več informacij najdete v biltenu na spletni povezavi (tukaj). Poleg osnovih informacij glede taborjenja vam v povezavi prilagamo še infromacije glede GDPR-ja (tukaj).