Taborjenje 2020

Odpiramo prijave na taborjenje. O sami izvedbi taborjenja bomo končno odločitev sprejeli po 15. 6.. Pripravljenih imamo tudi nekaj rezervnih možnosti za izvedbo. Več informacij ste prejeli po e-pošti.

Bilten z vsemi podrobnimi informacijami najdete tukaj. Prijava je do 14. 6. na voljo tukaj. Podatke za plačilo bomo prijavljenim posredovali po koncu prijav.

Začenjamo s srečanji

Z veseljem sporočamo, da s 1. junijem spet začnemo s taborniškimi srečanji.

Pri načrtovanju in izvedbi srečanj bomo še vedno upoštevali ukrepe za zmanjšanje tveganja širjenja okužbe, tako da se bodo aktivnosti odvijale v naravi, načrtovane pa bodo tako, da bodo zmanjšale neposreden fizičen stik med udeleženci. Vodniki so se seznanili s potrebnimi protokoli.

Krapolov

Ali tudi ti pogrešaš vodova srečanja? Vodniki prav gotovo, zato smo za vse vas pripravili zabavno interaktivno taborniško tekmovanje. Opravljene naloge vam bodo prinesle točke – krape, več krapov pomeni višjo uvrstitev in seveda nagrado.

Za več informacij poglej podstran Krapolov.

Odpoved taborniških aktivnosti

Zaradi novega koronavirusa so do nadaljnjega odpovedane vse aktivnosti društva, kjer bi izvedba  pomenila neposreden stik med udeleženci – tedenska srečanja, vikend aktivnosti, druženja … Z njimi bomo nadaljevali po normalizaciji stanja in vas o tem obvestili.

Kljub trenutnim razmeram smo taborniki še vedno optimistični, da bomo letošnje taborjenje lahko izvedli nemoteno oz. z manjšimi prilagoditvami. Tako da se kljub trenutni situaciji že pripravljamo nanj. Taborjenje je planirano 9. – 18. julija. Prijavnico in podrobne informacije boste prejeli, ko se stvari začnejo izboljševati.

Do ponovnega srečanja pa ostanite zdravi in upamo, da se kmalu vidimo!

Občni zbor 2020

Vse naše člane vabimo na občni zbor, ki bo v četrtek, 27. februarja 2020, ob 18.00 v dvorani poleg taborniške sobice (Pot k ribniku 20).

Vabilo skupaj z dnevnim redom najdete tukaj.