Nova pristopna izjava

V letošnjem letu smo prenovili pristopno izjavo, ki jo morajo izpolniti tudi obstoječi člani. Prosimo, da izpolnjen obrazec prinesete do konca oktobra vodniku na vodovo srečanje. Obrazec najdete tukaj.

V primeru, da ste pristopno izjavo prinesli že ob prijavi na tabor, vam tega ni potrebno storiti. Če niste prepričani ali ste že prinesli, lahko povprašate svojega vodnika.

Članarina

Letna članarina za letošnje leto znaša 50 EUR, podporna članarina pa 20 EUR. Članarino lahko poravnate preko položnice ali elektronskega bančništva. Plačilo članarine je predpogoj za sodelovanje na naših akcijah in vodovih srečanjih.

Lepo vas prosimo, da članarino poravnate do konca oktobra. Ob plačilu članarine uporabite naslednje podatke:

Fotoorientacija

V soboto, 19. oktobra, se bomo ponovno udeležili Fotoorientacije, tekmovanja, kjer s pomočjo fotografij znanih in malo manj znanih lokacij odkrivamo center Ljubljane, letošnja tema so obrti. Otroci se bodo po poti podali s svojo ekipo in vodnikom, lepo ste vabljeni, da tudi starši sestavite svojo ekipo in se preizkusite v poznavanju centra prestolnice.

Zbrali se bomo pri Napoleonovem spomeniku pri Križankah, točno uro pa sporočimo kakšen dan pred tekmovanjem (nekje med 9.00 in 11.00). Zaključili bomo okoli 14.00 pri Križankah.

Prijave zbiramo do četrtka, 10. oktobra, preko elektronske prijavnice. Otroci s seboj potrebujejo rutico, kroj (če ga imajo) in malico.

Obujanje spominov na taborjenje

Tabor je za nami in poletje se bliža koncu, da si malo osvežite spomin in polepšate prve šolske dni, pa so vam naši fotografi pripravili zbirko fotografij: TABOR 1TABOR 2 in TABOR 3.

Ob koncu taborjenja je pri nas ostalo nekaj predmetov brez lastnika. Vse predmete najdete tukaj. Če med fotografijami prepoznate, da je predmet vašega otroka, se z vodnikom dogovorite za prevzem. V kolikor bodo predmeti do konca oktobra ostali brez lastnika, jih bomo podarili v dobrodelne namene.

Rodov piknik 2019

Leto je spet naokoli in bliža se zaključek naših celoletnih taborniških sestankov. Da se še zadnjič pred taborjenjem podružimo, vas Krapi vabimo na rodov piknik.

Piknik bo v nedeljo, 2. 6. 2018, ob 13h v Zgornjih Pirničah.

Prijavite se lahko preko spletne prijavnice (klikni tukaj). Prijave s plačilom zbiramo do 25. maja 2019. Denar prinesite vodniku na vodov sestanek. Več informacij v priponki (klikni tukaj).