Članarina

 Tako kot vsako leto, je tudi letos potrebno plačati letno članarino. Letna članarina znaša 45 EUR in s tem je otrok član Društva tabornikov rodu Podkovani krap in Zveze tabornikov Slovenije, kar je predpogoj za sodelovanje na njihovih akcijah. Rok plačila je 10. 12. 2017

Podatki za plačilo članarine:

Več

MČ izlet 2017

 Le kam se letos MČ družina odpravlja na izlet? V soboto, 9. 12. 2017, se bomo z vlakom odpeljali v Celje, kjer si bomo ogledali Hermanov brlog in raziskali center mesta.
Dobimo se ob 7.30 pod uro na glavni železniški postaji v Ljubljani, kamor se tudi vrnemo. Uro prihoda sporočimo naknadno. Cena izleta je 10 €, denar pa naj člani prinesejo svojim vodnikom na vodovo srečanje. Otroci potrebujejo s seboj primerno obutev in obleko, malico ter rutko.
–>Prijava. Prijave zbiramo do 1. 12. 2017. Se vidimo?

MČ vesela srečanja 2017

MČ vesela srečanja so sklop delavnic, namenjen mlajšim tabornikom, ki spadajo v družino medvedkov in čebelic. Letošnja bodo potekala v soboto, 18. 11. 2017, na OŠ Šentvid. Pričela se bodo med 9. in 10. uro ter zaključila okoli 14. ure. Točno zborno mesto in uro sporočimo naknadno.

Prijava
Ne pozabite na rutko, copate in malico.

Donacija dela dohodnine

 Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Našemu taborniškemu društvu lahko namenite do 0,5 % vaše dohodnine. Več informacij na tej povezavi. Obrazec za dohodnino, ki ga najdete tukaj, lahko prinesete vodniku, ali ga oddate po pošti. Tisti, ki imate digitalno potrdilo, pa lahko to hitro opravite preko edavki.durs.si. Za prinesena 2 izpolnjena obrazca prejmete taborniško žvilico!

 

Fotoorientacija 2017

  V soboto, 21. 9. 2017, bo v centru Ljubljane potekala Fotoorientacija, na kateri se bomo podali na lov za fotografijami bolj ali manj skritih kotičkov naše prestolnice.
URA ZBORA: 10.15 pri Napoleonovem spomeniku pri Križankah. Tisti z Iga pa se dobite na avtobusni postaji na Igu in se tja tudi vrnili po koncu Fotoorientacije.

Več