Začetek tabornikov

Konec poletja prinaša jesen, ta pa nas bo popeljala v novo taborniško leto. Zato vam pošiljamo nekaj informacij glede vodovih srečanj in uvodnih sestankov na Rakovniku, Igu in v Zapotoku.

RAKOVNIK
V letošnjem šolskem letu na Rakovniku vpisujemo člane od 3. razreda daljeUvodni sestanek, namenjem novim in starim članom, ter staršem, bo potekal v sredo, 20. 9., ob 19:00 v prostorih ČS Rudnikna Pot k ribniku 20. Z vodovimi srečanji bomo pričeli v tednu od 2. 10. do 6. 10. Razporedvodovih srečanj bo v kratkem dostopen na naši spletni strani.
IG
Na Igu je prijava k tabornikom možna preko interesne dejavnosti v okviru OŠ Ig. Prijavnico morajo v šoli oddati tudi otroci, ki so tabornike obiskovali že prejšnje leto. Z vodovimi srečanji bomo pričeli v tednu od 2. 10. do 6. 10. Na Igu vpisujemo člane od 4. do 7. razreda. Termini vodovih srečanj bodo za posamezne razrede znani v prihodnjih dneh. Pred začetkom vodovih sestankov bo v prostorih OŠ Ig tudi uvodni sestanek, natančen datum in ura bosta še objavljena.
ZAPOTOK
V Zapotoku sprejamamo člane od 3. do 6. razreda. Z vodovimi srečanji bomo pričeli v tednu od 2. 10. do 6. 10., v primeru, da vodnik to sporoči, lahko tudi predčasno. Razporede vodovih srečanj si lahkov kratkem ogledate na naši spletni strani.