Nič vas ne stane, da ste dobrodelni …
… namenite 0,5 % dohodnine našemu društvu!

0,5 % svoje dohodnine, ki sicer ostane v državni blagajni, lahko namenite različnim nevladnim organizacijam, ki jih je država priznala status organizacij, upravičenih do dela dohodnine. V letu 2011 je ta status pridobilo tudi Društvo tabornikov rod Podkovani krap.

Zato vas prosimo, da nam namenite svojih 0,5 % dohodnine.

Kako?

Možnosti je več. Do 12. 12. nam izpolnjen obrazec pustite v našem nabiralniku na Pot k ribniku 20, ga oddajte vodniku ali pa ga do 31. 12. pošljite na davčni urad. Obrazec lahko najdete tukaj., ga natisnete, izpolnete in pošljete na enega od zgoraj omenjenih načinov. Tisti, ki imate digitalno potrdilo, pa lahko obrazec za donacijo dela dohodnine uredite tudi s pomočjo spletne strani http://edavki.durs.si.

Vašega deleža bomo zelo veseli, saj bomo tako prejeli potrditev za naše uspešno in dobro delo. Sredstva, pridobljena na ta način, bomo uporabili za nakup novih šotorov in ostale opreme.

Delamo v javnem interesu, za skupno dobro. Pomagajte nam tudi vi pridobiti več sredstev za še dodatno izboljšanje kvalitete našega dela. Delež dohodnine lahko nakažejo vsi davčni zavezanci, zato vas tudi prosimo, da našo prošnjo posredujete svojim sorodnikom in znancem.

Hvala, da nam zaupate in podpirate naše delo!