Nič vas ne stane, da ste dobrodelni …
… namenite 1 % dohodnine našemu društvu!

1 % svoje dohodnine lahko namenite različnim nevladnim organizacijam, ki jih je država priznala status organizacij, upravičenih do dela dohodnine. V letu 2011 je ta status pridobilo tudi Društvo tabornikov rod Podkovani krap.

Zato vas prosimo, da nam namenite svojih 1 % dohodnine.

Kako?

Možnosti je več. Lahko nam izpolnjen obrazec pustite v našem nabiralniku na Pot k ribniku 20, ga oddajte vodniku ali pa ga do pošljite na davčni urad (Finančna uprava Republike Slovenije Generalni finančni urad Šmartinska 55, 1000 Ljubljana). Obrazec lahko najdete tukaj oz. v okvirčku na desni, ga izpolnete, natisnete in pošljete na enega od zgoraj omenjenih načinov. Tisti, ki imate digitalno potrdilo, pa lahko obrazec za donacijo dela dohodnine uredite tudi s pomočjo spletne strani http://edavki.durs.si. Če želite v eDavke vstopiti brez digitalnega potrdila, boste potrebovali svojo davčno številko in številko zadnjega informativnega izračuna dohodnine.

Vašega deleža bomo zelo veseli, saj bomo tako prejeli potrditev za naše uspešno in dobro delo. Sredstva, pridobljena na ta način, bomo uporabili za nakup novih šotorov in ostale opreme.

Delamo v javnem interesu, za skupno dobro. Pomagajte nam tudi vi pridobiti več sredstev za še dodatno izboljšanje kvalitete našega dela. Delež dohodnine lahko namenijo vsi davčni zavezanci, zato vas tudi prosimo, da našo prošnjo posredujete svojim sorodnikom in znancem.

Hvala, da nam zaupate in podpirate naše delo!