Občni zbor 2024

Vse naše člane vabimo na občni zbor, ki bo potekal v torek, 12. marca 2024, ob 18.00 v dvorani ČS Rudnik (Pot k ribniku 20, Ljubljana – poleg taborniške sobice).

Fotoorientacija

Spet se bliža Fotoorientacija, tekmovanje ki ga prireja Mestna zveza tabornikov Ljubljana. Otroci bodo tam s pomočjo fotografij znanih in malo manj znanih lokacij odkrivali center Ljubljane. Ekipe se bodo na pot odpravile s svojim vodnikom, tekmovale med seboj v različnih kategorijah in se borile za čim boljšo uvrstitev.

Članarina 2023/24

Da si lahko pri tabornikih, načeloma ne potrebuješ ničesar posebnega – res je, da potrebuje tabornik kroj, ni pa mu treba kupiti rutice, svojega šotora, svoje žage, prav tako zato, da imamo vsak teden srečanja, ni treba plačevati mesečnih vadnin … Tudi zato je taborništvo ena najugodnejših (če ne najbolj ugodna) dejavnosti za otroke in mlade.
Da bi bilo taborništvo še bolj dostopno, ne glede na materialni status, smo se odločili, da v tem letu nadaljujemo s sistemom večstopenjskih članarin.

Začetek taborniških srečanj

Poletje se počasi poslavlja in tudi taborniška srečanja se bodo kmalu začela.

Z mesecem oktobrom Krapi začenjamo z vodovimi srečanji in prvimi aktivnostmi. Termini srečanj bodo znani najkasneje do konca meseca septembra, o njih pa boste obveščeni s strani vodnika vašega otroka. Termini bodo objavljeni tudi na naši spletni strani.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user taborniki_rpk does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.