Taborniški feštival 2023

Tudi letos se bomo Krapi udeležili Taborniškega feštivala, ki bo potekal na Dan Zemlje in tabornikov, v soboto, 22. aprila, v parku Tivoli, med 10. in 14. uro. Zbor bo ob 10. uri pred Križankami, kamor se bomo vrnili okrog 14. ure.

Feštival je zabavna prireditev, ki omogoča druženje tekom različnih delavnic (zabavne, športne, glasbene, obarvane s taborniškimi znanji …). Vsako leto nas obiščejo tudi gasilci, policisti in druge organizacije. Tudi letošnji 25. Taborniški feštival je kot vsi pretekli v celoti organiziran s strani taborniških prostovoljcev. 

Na spodnji povezavi se lahko prijavite do 15. aprila 2023

Taborjenje 2023

Mi že nestrpno odštevamo mesece do taborjenja in te vabimo, da se nam pridružiš med 6. in 15. julijem v Krivoglavicah. Prijave so že odprte, prijaviš pa se lahko najkasneje do 4. junija.

Termin sestanka, na katerem bo potekala predstavitev letošnjega taborjenja in na katerem bomo odgovorili na vsa morebitna vprašanja, bo znan kratkem in bo potekal pred koncem prijav. 

Za vsa dodatna vprašanja, predloge in komentarje smo vam na voljo na mailu (taborniki.krapi@gmail.com), ali po telefonu (040 690 016 – Tinkara).

Zimovanje GG 2023

Od 17. do 19. marca, se bodo GG vodi (Kitajske mačke, Lisjaki, Orli, Čufti, Smor in Ostrooki odpravili na zimovanje v Logatec. Vikend bo popestren z zabavnimi aktivnostmi in ravno pravšnjo mero taborniških znanj.

Občni zbor 2023

Vse naše člane vabimo na občni zbor, ki bo potekal v četrtek, 16. marca 2023, ob 18.00 v dvorani ČS Rudnik (Pot k ribniku 20, Ljubljana – poleg taborniške sobice).

Gozdovniški pobeg iz Ljubljane

V soboto, 25. februarja, se bomo z gozdovniki in gozdovnicami odpravili na izlet v naravo. Iz Tržiča se bomo peš povzpeli na Kriško goro, ki slovi po gugalnici z najlepšim razgledom.
Zbrali se bomo ob 7.50 na Glavni železniški postaji (pod uro), od koder se bomo z avtobusom odpeljali do Tržiča. Na Glavno železniško postajo pa se bomo vrnili okrog 16.30.