Taborjenje 2021

Počasi se približuje poletje in taborjenje, ki ga vsi že komaj čakamo. In čeprav se situacija z virusom iz tedna v teden še vedno spreminja, ostajamo optimistični in upamo, da bomo lahko tabor izpeljali v klasični obliki v predvidenem terminu od 8. do 17. julija. Seveda pa se lahko tudi letos zgodi, da bo v času taborjenja omejitev zbiranja, zato imamo pripravljeno drugo opcijo – tabor po izmenah (podobno kot lani).

Čeprav do zadnjega trenutka ne bomo vedeli, v kakšni obliki bo taborjenje potekalo, pa moramo kljub temu čimprej izvedeti, koliko otrok lahko pričakujemo, zato odpiramo prijave za taborjenje, ki bodo odprte do 11. junija.

Sestanek, na katerem bo potekala predstavitev letošnjega taborjenja in na katerem bomo odgovorili na vsa morebitna vprašanja, bo predvidoma potekal 11. junija 2021, ob 18. uri na Rakovniku. O točni lokaciji vas bomo še obvestili.

Za vsa dodatna vprašanja, predloge in komentarje smo vam na voljo na mailu (taborniki.krapi@gmail.com), ali po telefonu (069 631 383- Jakob).